CEMATEC palvelee muoviteollisuudessa toimivia yrityksiä koko Suomen alueella. Tarjoamme asiantuntevaa huoltopalvelua, turvakoulutuksia sekä valikoiman laadukkaita tuotteita. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä.

Soita +358 40 736 2204

AR-huoltopalvelu teollisuudelle

Augmented Reality (täydennetty todellisuus) -palvelu on etänä toteutettava tukipalvelu erilaisiin muoviteollisuuden koneoptimointeihin ja korjaushuoltoihin liittyen. AR-ohjelman välityksellä voimme antaa paikallisille huoltohenkilöille asiantuntijatukea muun muassa parametrimuutoksissa, vianhaussa, huolto-opastuksessa, sähkö- ja
hydraulikuvien luvussa sekä varaosatarpeiden kartoituksessa. Etänä toteutettava palvelu on asiakkaan saatavilla hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Koneen käyttökatko minimoituu ja parhaimmassa tapauksessa yrityksen huolloista aiheutuvat matkakustannukset jäävät kokonaan pois ja samalla yrityksen hiilijalanjälki pienenee merkittävästi.


Kysy lisää AR-palvelusta ja tilaa huoltopalvelu ottamalla meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme huolto-ohjelman yrityksellesi tarjoamista hyödyistä.

Muoviteollisuuden tarpeisiin räätälöity turvakoulutus

Muoviteollisuudessa on merkittävä määrä vaaratekijöitä, jotka jäävät toisinaan huomaamatta, muun muassa rutinoitumisesta tai puutteellisesta informaatiosta johtuen. Jokainen hallin lattialla oleva henkilö on näille alttiina. Tarkkaavaisuus sekä huolellisuus huolto- ja tuotantotoimissa on avainasemassa, eikä pelkästään omissa toimissa - on myös huolehdittava, ettei toinen ihminen joudu vaaratilanteeseen vahingossa tai tahallaan.

 

Työyhteisö muuttuu turvallisten toimien myötä myös viihtyisämmäksi ja jouhevammaksi. Tapaturmasta johtuva tuotannon seisahtuminen, puhumattakaan tarpeettomista henkilövahingoista ovat aina kalliita. Pienikin “haaveri” muoviteollisuudessa voi olla vakavakin ja johtaa pahimmassa tapauksessa työkyvyn menettämiseen tai peräti kuolemaan.

 

Yhdessä voimme parantaa kaikkien turvallista työpäivää ja sitä myötä myös
tuottavuutta.

Soita ja tilaa turvakoulutus

Vesikiertoisten järjestelmien happopuhdistus

Huoltotöiden sekä koulutusten lisäksi kuuluu palveluumme vesikiertojärjestelmien happopuhdistus, kuten temperointilaitteiden, öljynlauhduttimien, muottien tai nielujen. Vesikanavien kertymät ovat hyvä eriste, oli sitten kyse orgaanisesta tai mineraalien aiheuttamasta sakkaumasta, ja hankaloittaa virtausta. Happopesu sopii hyvin kalkin, ruosteen sekä muiden järjestelmää haittaavien kertymien poistamiseen ja puhdistus onnistuu pääsääntöisesti laitetta purkamatta.


Ota meihin yhteyttä ja voimme kartoittaa tarvetta happopesusta. Puhdistuspalvelumme kustannuksiin sisältyy työntekijä, puhdistuslaite, kemikaalit sekä suodattimet. Matkakulut veloitamme erikseen toteutuneiden kilometrien mukaisesti.

Katso referenssimme